Τυροκαυτερή με Μαστίχα

Μια ιδιαίτερη τυροκαυτερή με άρωμα μαστίχας και ελαφριά υφή!

Εκτέλεση: 

Λιώνουμε τις πιπεριές, τη φέτα, τη ρίγανη και το πιπέρι στο μπλέντερ ή στον πολυκόφτη (μούλτι) μέχρι να γίνουν πουρές, προσθέτοντας σταδιακά και το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.
Προσθέτουμε το Μαστιχέλαιο ενώ συνεχίζουμε το χτύπημα και ρίχνουμε χυμό λεμονιού. Σερβίρεται κρύα ή σε θερμοκρασία δωματίου, σε ψημένη πίτα.

Υλικά: 

• 225 γρ. φέτα
• 3 κ.σ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
• 1 μεγάλη πράσινη πιπεριά, ξεσποριασμένη και ψιλοκομμένη
• 2-4 ξερές καυτερές πιπεριές τσίλι, ψιλοκομμένες
• 1 κ.σ. φρέσκια ρίγανη ψιλοκομμένη
• Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
• 2-3 σταγόνες Μαστιχέλαιο
• 3-5 κ.σ. φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού