Σνίτσελ γεμιστό με μπέικον και κασέρι

Σνίτσελ γεμιστό με μπέικον και κασέρι! Ένα ξεχωριστό κυρίως πιάτο που θα εντυπωσιάζει τους καλεσμένους σας!

Εκτέλεση: 

Στο παναρισμένο σνίτσελ απλώνουμε από 2 φέτες μπέικον, από 2 μπαστουνάκια κασέρι, λίγες λιαστές ντομάτες και τυλίγουμε.
Ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο τα ρολά σνίτσελ και ψήνουμε στο φούρνο στους 190ο για 20 λεπτά περίπου.

Το ρύζι, που θα συνοδέψει το κρέας μας, το σοτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο, ρίχνουμε τον κύβο και το σαφράν και αφού ξανθίνει προσθέτουμε το ανάλογο νερό (1 ποτήρι ρύζι με 2 ποτήρια νερό) και το αφήνουμε να ψηθεί.

Σοτάρουμε το μπέικον με λίγο ελαιόλαδο, ρίχνουμε τη λιαστή ντομάτα, σβήνουμε με την κρέμα γάλακτος, προσθέτουμε το κασέρι και αφήνουμε να γλασάρει η σάλτσα μας για 2’ περίπου.

Για το σερβίρισμα

Κόβουμε το σνίτσελ σε ροδέλες πάχους 1,5-2 εκ. Με φλυτζάνι ή μικρό μπολάκι για να πάρει τη φόρμα του σερβίρουμε το ρύζι και περιχύνουμε με τη σάλτσα.

Υλικά: 

• 2 σνίτσελ πανέ
• 250 γρ. κασέρι κομένο σε μπαστουνάκια
• λιαστή ντομάτα
• 8 φέτες μπέικον
• 1 κρέμα γάλακτος
• 1 κ.σ. σαφράν
• 1 κύβο κοτόπουλου
• Ρύζι parboiled

Για τη σάλτσα

• 4 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο
• 4-5 λιαστές ντομάτες
• 200 ml κρέμα γάλακτος
• 80 γρ. κασέρι ψιλοκομμένο