Ποιος είπε ότι οι σαλάτες πρέπει να είναι βαρετές; Σαλάτα με φέτα πανέ, με πλούσια γεύση και χαμηλές θερμίδες
Χοντροκόβουμε τη λόλα και το δυόσμο. Τα βάζουμε σε μεγάλο μπολ όπου προσθέτουμε τα φύλλα μαϊντανού, τα ντοματίνια κομμένα στη μέση, τη σεληνόριζα λεπτοκομμένη αφαιρώντας την καρδιά της και λίγη από τη σάλτσα βινεγκρέτ. Ακολούθως προσθέτουμε χοντροκομμένη τη ρόκα, αλάτι & πιπέρι. Όση ώρα μαρινάρονται τα υλικά, αφαιρούμε από τα μανιτάρια τη ρίζα, τα κόβουμε σε κομμάτια και τα σοτάρουμε σε ελαιόλαδο. Σε άλλο τηγάνι σοτάρουμε την παναρισμένη φέτα και από τις δύο πλευρές.
Αφού ψηθούν τα μανιτάρια τα κόβουμε σε μεγαλούτσικα κομμάτια και τα προσθέτουμε στο μπολ με τα υπόλοιπα υλικά. Σερβίρουμε σε πιατέλα όπου από πάνω βάζουμε τη φέτα ολόκληρη ή σε μακρόστενα κομμάτια προσθέτοντας λίγη ακόμη βινεγκρέτ.