Σαλάτα με φέτα πανέ

Ποιος είπε ότι οι σαλάτες πρέπει να είναι βαρετές; Σαλάτα με φέτα πανέ, με πλούσια γεύση και χαμηλές θερμίδες

Εκτέλεση: 

Χοντροκόβουμε τη λόλα και το δυόσμο. Τα βάζουμε σε μεγάλο μπολ όπου προσθέτουμε τα φύλλα μαϊντανού, τα ντοματίνια κομμένα στη μέση, τη σεληνόριζα λεπτοκομμένη αφαιρώντας την καρδιά της και λίγη από τη σάλτσα βινεγκρέτ. Ακολούθως προσθέτουμε χοντροκομμένη τη ρόκα, αλάτι & πιπέρι. Όση ώρα μαρινάρονται τα υλικά, αφαιρούμε από τα μανιτάρια τη ρίζα, τα κόβουμε σε κομμάτια και τα σοτάρουμε σε ελαιόλαδο. Σε άλλο τηγάνι σοτάρουμε την παναρισμένη φέτα και από τις δύο πλευρές.
Αφού ψηθούν τα μανιτάρια τα κόβουμε σε μεγαλούτσικα κομμάτια και τα προσθέτουμε στο μπολ με τα υπόλοιπα υλικά. Σερβίρουμε σε πιατέλα όπου από πάνω βάζουμε τη φέτα ολόκληρη ή σε μακρόστενα κομμάτια προσθέτοντας λίγη ακόμη βινεγκρέτ.

Υλικά: 

• 1/2 σεληνόριζα
• λίγα φύλλα δυόσμου
• λίγα φύλλα μαϊντανού (χωρίς κοτσάνι)
• 3-4 μανιτάρια πλευρώτους
• ρόκα
• πράσινη λόλα
• 9-10 ντοματίνια
• 1 κομμάτι φέτα πανέ
• βινεγκρέτ μέλι μουστάρδα
• αλάτι – πιπέρι