Πίτσα με αβγά

Μια γρήγορη και έυκολη συνταγή για την Ιταλική πίτσα

Εκτέλεση: 

Τηγανίζουμε το μπέικον σε ένα τηγάνι χωρίς λάδι σε μέτρια προς υψηλή θερμότητα μέχρι να γίνει τραγανό.
Ανοίγουμε τη ζύμη σε σχήμα κύκλου 30 εκ. Αλευρώνουμε την πίτσα και παίρνουμε ένα ταψί, το γυρνάμε ανάποδα και βάζουμε τη λαδόκολλα και από πάνω την πίτσα.
Πασπαλίζουμε τη ζύμη με τη μισή παρμεζάνα, τη μοτσαρέλα και το μπέικον. Σπάμε 3 αυγά πάνω από την κορυφή και αλατοπιπερώνουμε.

Για το ψήσιμο

Ψήνουμε για 8 έως 10 λεπτά. Όταν η κρούστα πάρει ωραίο χρώμα, έχει λιώσει το τυρί και οι κρόκοι αυγών είναι μαγειρεμένοι, βγάζουμε την πίτσα από τον φούρνο και μεταφέρουμε σε ένα ξύλο κοπής.
Σοτάρουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια, το ξερό και τα ντοματίνια, αλατοπιπερώνουμε και τα σβήνουμε με λίγο ούζο, προσθέτουμε το μαϊντανό και ψιλοκομμένο το σχοινόπρασο
Κόβουμε την πίτσα σε κομμάτια και γαρνίρουμε με τα σοταρισμένα μυρωδικά.

Υλικά: 

• 6 φέτες μπέικον
• 1/2 φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα
• 2 φλιτζάνια τριμμένη μοτσαρέλα
• 3 μεγάλα αβγά
• φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
• 2 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
• 2 κ.σ. ψιλοκομμένο σχοινόπρασο
• 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
• 1 μικρό ξερό κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο
• έτοιμη ζύμη για πίτσα
• λίγο ούζο
• 4 ντοματίνια