Νιόκι με λουκάνικο Αράχωβας

Νιόκι με λουκάνικο Αράχωβας, ένα πιάτο με γεύση από Ιταλία και άρωμα Ελλάδας!

Εκτέλεση: 

Βράζουμε τα νιόκι σε νερό που έχουμε ρίξει ένα κύβο ζωμό κότας ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας και λίγο πριν ετοιμαστούν τα αποσύρουμε από τη φωτιά.
Εν τω μεταξύ, ζεσταίνουμε μια κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά (με πολύ λίγο λάδι) και σοτάρουμε τα λουκάνικα μέχρι να ροδίσουν. Προσθέτουμε, το δυόσμο, τον μαϊντανό, λίγο μπούκοβο (ή εστραγκόν), το σκόρδο και τη φέτα σε κυβάκια και σοτάρουμε για 1 λεπτό.
Προσθέτουμε και τα νιόκι λίγο από το νερό τους, αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε καλά, πασπαλίζουμε με μυρωδικά της αρεσκείας μας και μοιράζουμε στα πιάτα.

Υλικά: 

• 500 γρ. νιόκι
• 2 μεγάλα λουκάνικα Αράχωβας , κομμένα σε ροδέλες
• 100 γρ. φέτα
• 1 ζωμό κότας
• λίγο μπούκοβο
• 1 σκελίδα σκόρδου, ψιλοκομμένη
• αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
• 1 - 2 κουτ. σούπας ψιλοκομμένα μυρωδικά της αρεσκείας μας (βασιλικό, δυόσμο ή μαϊντανό)