Μια συνταγή με ελαφριά γεύση και λίγες θερμίδες
Εκτέλεση:
Μαρινάρουμε το κοτόπουλο, ιδανικά από το προηγούμενο βράδυ.
Σε υψηλής θερμοκρασίας αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε το κοτόπουλο. Τα αφήνουμε για λίγη ώρα να σοταρίσουν από την μία πλευρά μέχρι να πάρουν χρώμα . Μόλις έχουν πάρει χρώμα και από τις 2 πλευρές κάνουμε μια μικρή τομή για να δούμε πώς έχει ψηθεί το κοτόπουλο μέχρι μέσα. Μόλις είναι έτοιμο αποσύρουμε από την φωτιά και προσθέτουμε αλάτι. Τέλος ζεσταίνουμε τις πίτες στο τηγάνι. Τις κόβουμε σε μικρά κομμάτια και προσθέτουμε τα ντοματάκια.
Για την Σός:
Προσθέτουμε 3 κουταλιές μουστάρδας , το λάδι, στύβουμε χυμό από ένα λεμόνι και χτυπάμε δυνατά μέχρι να ομογενοποιηθεί η σος.
Υλικά: