Κεφτεδάκια μεθυσμένα

Θέλετε μια ανανεωμένη συνταγή για καφεδάκια; Τότε σας έχουμε σίγουρα την καλύτερη! Μεθυσμένα αρωματικά κεφτεδάκια!

Εκτέλεση: 

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί με τα παξιμάδια που τα έχουμε μουσκέψει και στύψει γερά.
Το πλάσιμό τους γίνεται σε μικρές "μπάλες" στο εσωτερικό των οποίων έχουμε με επιδέξιο τρόπο τοποθετήσει ένα τεμάχιο τυριού φέτα σε σχήμα μικρού κύβου. Αλευρώνουμε τους κεφτέδες και τους τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Τους σερβίρουμε με φέτες λεμονιού και φούντες μαϊντανού.

Υλικά: 

• χοιρινός κιμάς (250 γραμμάρια)
• μοσχαρίσιος κιμάς (250 γραμμάρια)
• τρία παξιμάδια μαύρα
• δύο αβγά
• λίγο ξύδι
• μισό ποτηράκι ούζο
• μισό κοφτό κουτ. σκόνη μαστίχας
• 200 γρ. φέτα κομμένη σε μικρούς κύβους
• 2 λεμόνια
• λίγο μαϊντανό
• λάδι για το τηγάνισμα (
• αλάτι
• πιπέρι