Ένα πιάτο του Ελληνικού καλοκαιριού.
Εκτέλεση:
Βάζουμε τα υλικά σε μεγάλη σαλατιέρα, προσθέτουμε λίγο αλάτι, τους κόκκους πιπεριού, το καυτερό πιπέρι, τις σταγόνες μαστιχέλαιο, το λάδι και το μέλι, ανακατεύουμε προσεκτικά και σερβίρουμε αμέσως.
Υλικά:
• 200 γρ. καρπούζι κομμένο σε κύβους
• 1 αγγούρι καθαρισμένο, ξεσποριασμένο, κομμένο σε κυβάκια
• 1 κρεμμύδι ξερό, κομμένο λεπτές ροδέλες
• 200 γρ. φέτα σκληρή, κομμένη σε κύβους
• 3 κ.σ. παρθένο ελαιόλαδο
• 1 κ.σ. μέλι
• λίγος μαϊντανός
• 3 σταγόνες μαστιχέλαιο
• 1/2 κ.γ. καυτερό κόκκινο πιπέρι
• λίγους κόκκους μαύρο πιπέρι
• αλάτι