Χοιρινή τηγανιά με μανιτάρια και πιπεριές

Ένα πεντανόστιμος κρασομεζές! Χοιρινή τηγανιά με μανιτάρια και πιπεριές!

Εκτέλεση: 

Ζεστάνουμε το τηγάνι και ταυτόχρονα μαρινάρουμε το χοιρινό, προσθέτουμε το λάδι μόλι ανεβάσει θερμοκρασία προσθέτουμε το χοιρινό. Κόβουμε σε μικρά κομμάτια το μανιτάρι και τις πιπεριές. Μόλις το χοιρινό ψηθεί απομακρύνουμε από το τηγάνι και στο ίδιο λάδι προσθέτουμε τα λαχανικά μόλις τα λαχανικά μαραθούν προσθέτουμε το χοιρινό και σβήνουμε με κρασί. Αν χιαστεί προσθέτουμε λίγο νερό λίγο πριν δέσει η σάλτσα προσθέτουμε την μουστάρδα .

Υλικά: 

• ½ κιλό χοιρινό κομμένο σε κύβους
• 1 ποτηράκι κόκκινο κρασί
• 4-5 μανιτάρια λευκά
• 1 πράσινη πιπεριά
• 1 κόκκινη πιπεριά
• 2 κ.σ. μουστάρδα
• λάδι για το τηγάνισμα
• αλάτι
• πιπέρι
• ρίγανη