Αχιβάδα με σολομό

Για τους λάτρεις των ζυμαρικών και όχι μόνο, μια ιδιαίτερη συνταγή με σολόμό και άρωμα μαστίχας Χίου.

Εκτέλεση: 

Βράζουμε τα ζυμαρικά και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Ρίχνουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε.

Υλικά: 

• 400 γραμ. ζυμαρικά αχιβάδα
• 350 γραμ. σολομό κομμένο σε μεγάλα κομμάτια
• 4 κρεμμύδια φρέσκα ψιλοκομμένα
• 40 ml λικέρ μαστίχας
• 10 ραπανάκια ψιλοκομμένα σε φετούλες
• 6 κουταλιές της σούπας άνηθο
• 4 κουταλιές της σούπας μαϊντανό
• 4 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
• 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
• 1 σκελίδα σκόρδο που την αφήνουμε μέσα στο λάδι για 5 ώρες
• αλατοπίπερο