Τρουφάκια σοκολάτας

Θαυμάσια τρουφάκια σοκολάτας

Εκτέλεση: 

Κόβουμε σε μικρά κομμάτια το παντεσπάνι και τα βάζουμε στο μίξερ μαζί με τους ξηρούς καρπούς, το κονιάκ και τα μπισκότα και τα δουλεύουμε για λίγο στην χαμηλή ταχύτητα. Ωστόσο ζεσταίνουμε το ζαχαρούχο γάλα και λιώνουμε τη σοκολάτα στο ίδιο τηγάνι. Μετά προσθέτουμε λίγο – λίγο στο πρώτο μείγμα το δεύτερο μέχρι να γίνει ένα σφιχτό μείγμα. Πλάθουμε σε μπαλάκια και τα πασπαλίζουμε με την τρούφα. Αφήνουμε να παγώσουν λίγο και σερβίρουμε.

Υλικά: 

• 3 φύλλα παντεσπάνι
• Καρύδια σπασμένα στο μπλέντερ
• Κάσιους σπασμένα
• 1 ζαχαρούχο γάλα
• 60 ml λικέρ μαστιχοκανέλας
• 500 gr σοκολάτα κουβερτούρα
• τρούφα σοκολάτας
• 1 πακέτο μπισκότα Oreo