Μία σαλάτα που αγαπήθηκε από τους Έλληνες καταναλωτές και συνηθίζει να υπάρχει στους περισσότερους καταλόγους στην Αθήνα
Πλένουμε καλά τις πιπεριές και αφότου τις κόψουμε στην μέση της βάζουμε στην σχάρα σε χαμηλή φωτιά η σε τηγάνι με ραβδώσεις μέχρι να ψηθεί η σάρκα τουφωτής βάζουμε σε ένα μπολ και τις σκεπάζουμε με ένα ζελοφαν,ετσι καθαρίζονται μετά από λίγο ευκολότερα από την λεπτή φλούδα τους. συνεχίζουμε ψήνοντας τα κολοκύθια και τις μελιτζάνες λαδώνοντας τες κατά διαστήματα. στο τέλος ψήνουμε το κοτόπουλο. αφότου τα ψήσουμε όλα τα κόβουμε σε λεπτές λωρίδες και τα ανακατεύουμε σε ένα μπολ μαζί με το λαδολέμονο που έχουμε φτιάξει και αρωματίζουμε κατά προτίμηση με λίγο θυμαρι.σερβιρουμε στο πιάτο και γαρνίρουμε με λίγα φρέσκα φύλλα μαϊντανού
• 1 φιλέτο κοτόπουλο
• ½ πράσινη πιπέρια
• ½ κόκκινη πιπεριά
• ½ κίτρινη πιπεριά
• 1 κολοκύθι
• ½ μελιτζάνα
• 1 κουταλιά κάπαρη
• Αλάτι και πιπέρι
• Λίγο θυμάρι
• 1 μικρό ματσάκι μαϊντανός
• 50 ml ελαιόλαδο
• 20 ml λεμόνι