Πανκέικ με μπανάνα και μπέικον και σιρόπι σφένδαμου
Εκτέλεση:
Χτυπάμε με ένα σύρμα το μείγμα με το νερό μέχρι να γίνει μια παχύρευστη ζύμη και την αφήνουμε 2 λεπτά να ξεκουραστεί. Σοτάρουμε το μπέικον μαζί με τις μπανάνες και πασπαλίζουμε τη ζάχαρη μέχρι να καραμελώσει. Ψήνουμε τα πανκεικς και βάζουμε στο πιάτο επικαλύπτοντας με τη μπανάνα και το μπέικον. Τα στήνουμε σαν μιλφειγ περιχύνουμε με το σιρόπι σφενδαμου και σερβίρουμε.
Υλικά:
• 2 κούπες μείγμα για πανκέικς
• 2 μπανάνες
• 20 γρ ζάχαρη
• 6-7 φέτες μπέικον
• 50 ml σιρόπι σφέναδμο
















