Γρήγορο μπεκρή μεζέ
Εκτέλεση:
Κόβουμε σε κύβους το χοιρινό, ψιλοκόβουμε το σκόρδο και κόβουμε ζουλιέν τις πιπεριές. Σοτάρουμε όλα τα υλικά μας προσθέτοντας τα μπαχαρικά. Σβήνουμε με ούζο και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει για 20 λεπτά περίπου.
Υλικά:
• 1 φιλέτο χοιρινό
• 2 σκελίδες σκόρδο
• 2 καυτερές πιπεριές
• 1 κρεμμύδι φρέσκο
• 1 κόκκινη πιπεριά
• 1 ντομάτα ψιλοκομμένη
• 1 φλιτζάνι λευκό κρασί
• 1 πρέζα κύμινο
• 1 πρέζα πάπρικα
• Αλάτι
• Πιπέρι
• 50 ml ελαιόλαδο
• 20 ml ούζο