Κοτόπουλο με ινδικό κάρυ και γάλα καρύδας
Κόβουμε το κρεμμύδι και το κοτόπουλο σε μικρά κομμάτια. Ρίχνουμε λίγο τζίντζερ και λίγο κάρυ στο κοτόπουλο και το βάζουμε στο τηγάνι με δυνατή φωτιά. Ρίχνουμε λίγο γλυκό τσίλι, συνεχίζουμε να ανακατεύουμε και προσθέτουμε λίγη σόγια. Τέλος ρίχνουμε και την κρέμα καρύδας. Αφήνουμε να ψηθεί για 5 λεπτά μέχρι να απορροφηθούν τα πολλά υγρά και να δέσει το κοτόπουλο με την κρέμα.
• 700 με 800 γρ. Φιλεταρισμένο κοτόπουλο κομμένο σε κύβους
• 3-4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
• 4 κουταλιές της σούπας καλό κάρυ σε σκόνη
• 4 κουταλιές της σούπας σάλτσα σογιας
• 1 κουταλιά της σούπας σάλτσα γλυκού αλεσμένου τσίλι
• 1 φρέσκο κρεμμυδάκι
• 1/2 κουταλάκι του γλυκού τζίντζερ σε σκόνη
• 1 κονσέρβα κρέμα καρύδας