Κοτόπουλο κατσιατόρε με ghost pepper με μανιτάρια
Κόβουμε σε μπαστουνάκια τις πιπεριές, το κρεμμύδι και σε λεπτές φέτες το σκόρδο. Παίρνουμε το σκληρό μέρος της ντομάτας και το κόβουμε κι αυτό σε μακριές λωρίδες. Τα σοτάρουμε στο ελαιόλαδο, μέχρι να ροδίσουν και μια τρυπητή κουτάλα, τα βάζουμε σε ένα πιάτο. Στο ίδιο λάδι σοτάρουμε το κοτόπουλο που έχουμε κόψει σε κύβους και στο τέλος προσθέτουμε τις Ghost pepper και το τριμμένο κόλιανδρο. Ξαναβάζουμε στο τηγάνι τα προηγούμενα υλικά, σβήνουμε με κρασί και αφήνουμε λίγο να εξατμιστεί και προσθέτουμε τη ντομάτα κονκασε και τα μανιτάρια. Το αφήνουμε να μαγειρευτεί σε χαμηλή σε φωτιά για είκοσι λεπτά περίπου.
2 στήθη φιλέτο κοτόπουλο
• 2 κουταλιές του γλυκού τριμμένες κόλιανδρος
• 1 κονσέρβα στρογγυλά μανιτάρια
• λίγες χρωματιστές πιπεριές
• 1 ντομάτα
• 150 ml ντομάτα κονκασε
• 1 κρεμμύδι
• 2 σκελίδες σκόρδο
• 200 ml λευκό κρασί
• 80 ml ελαιόλαδο
• 2 ghost pepper