Αβοκάντο με γαρίδες

Αβοκάντο με γαρίδες και σάλτσα κοκτέιλ

Εκτέλεση: 

Βάζουμε το στο τηγάνι λίγο νερό και το αφήνουμε να βράσει. Στύβουμε ένα πορτοκάλι για τη σος. Σε μία μπασίνα βάζουμε τη μαγιονέζα, την κέτσαπ, 20 ml σος αγκλέζ, το κονιάκ, τη ζάχαρη και το τσίλι και τα ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τις γαρίδες στο τηγάνι. Κόβουμε το μαρούλι σε χοντρά κομμάτια και καθαρίζουμε το αβοκάντο. Αφότου βράσουν οι γαρίδες τις καθαρίζουμε και τις βάζουμε σε μία μπασίνα με το μαρούλι, το αβοκάντο, τη σος και τα ανακατεύουμε. Σερβίρουμε στολίζοντας με ντοματίνια.

Υλικά: 

• 300 γρ μαγιονέζα
• 100 γρ κέτσαπ
• 40 ml κονιάκ
• 10 ml sos angles
• Λίγο ξύδι
• 6-7 γαρίδες
• 1 αβοκάντο
• Μερικά ντοματίνια
• 20 γρ ζάχαρη
• 1 πορτοκάλι
• 1 μαρούλι