Κανελόνια γεμιστά με σπανάκι και ανθότυρο
Σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και σκόρδο σε ελαιόλαδο και μόλις ροδίσουν προσθέτουμε το σπανάκι και τη ψιλοκομμένη πιπέρια. Τραβάμε από τη φωτιά και αφήνουμε για λίγο το μείγμα να κρυώσει και προσθέτουμε τα αβγά και το ανθότυρο. Τα ανακατεύουμε μέχρι να ενσωματωθούν. Βάζουμε το μείγμα σε μια σακούλα του καρνέ και γεμίζουμε τα κανελόνια μας, τα οποία τοποθετούμε σε ένα ταψί. Περιχύνουμε τα κανελόνια με τη κρεμά γάλακτος και βάζουμε από πάνω και λίγη σάλτσα ντομάτας. Τα βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 25 λεπτά περίπου.
• 2 κρεμμύδια
• 3 σκελίδες σκόρδο
• 3 αβγά
• κεφαλάκι ανθότυρο
• 1/2 κ. σπανάκι
• 1 κουτί κανελόνια
• μοσχοκάρυδα
• 1 πιπεριά
• Λίγη σάλτσα ντομάτας
• 400 ml κρέμα γάλακτος
• 150 ml ελαιόλαδο
• Λευκό κρασί
• Αλάτι
• Πιπέρι
















