Ο άρχοντας των ιταλικών γλυκών
Χτυπάμε σε μπεν μαρι τη ζάχαρη άχνη με τους κρόκους αυγών μέχρι να γίνει μια πλούσια κρέμα και να φτάσει στους 82 βαθμούς Κελσίου ώστε να παστεριωθεί το αυγό, μόλις κρυώσει λίγο, προσθέτουμε το χτυπημένο μασκαρπόνε (το έχουμε ήδη χτυπήσει στο μίξερ). Σε μια μπασίνα χτυπάμε τα ασπράδια μέχρι να γίνουν μαρέγκα και με λίγο νερό βράζουμε τα 50 γρ. ζάχαρης μέχρι να λιώσει, καθώς χτυπιέται η μαρέγκα προσθέτουμε μέσα στη μαρέγκα λίγο λίγο το σιρόπι που φτιάξαμε. Ενσωματώνουμε τα δυο μίγματα, αρωματίζουμε με το λικέρ μαστίχας Χίου Ψυχής, το μπράντι και το Μαρσάλα. Σε ένα μπολ, βάζουμε το γάλα και τον καφέ και βρέχουμε τα σαβαγιάρ, στρώνουμε σε ένα σκεύος μια σειρά σαβαγιαρ, λίγη κρέμα και πασπαλίζουμε με το κακάο. Τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι να σφίξει. Αν θέλουμε σερβίρουμε και αμέσως σε πιάτο διακοσμώντας κατά προτίμηση.
• 500 γρ. μπισκότα σαβαγιάρ
• 500 γρ. μασκαρπόνε
• 150 γρ. ζάχαρη άχνη
• 4 αυγά
• 60 γρ. ζάχαρη
• 200 ml γάλα
• 4 δόσεις εσπρέσο
• 20 ml Μπράντι
• 40 ml Λικέρ μαστίχα Χίου 
• 20 ml κρασί Μαρσάλα
• 100 γρ. κακάο για πασπάλισμα
















